onsdag 5 februari 2014

Svenska Rallyt och Lugg

Gick upp halv fem i morse. Inga större problem, vet man att man ska någonstans så. En rejäl gröt, och varma kläder på. Halv sex blev jag hämtad av en annan medlem i orienteringsklubben.
Så fungerar alltså en del av Svenska Rallyts organisation, att olika föreningar i Hagfors bistår med sina medlemmar som funktionärer. Vår uppgift var att vakta en grind som gick in till serviceplatsen på flygplatsområdet Hagfors Airport. Bilarna skulle ha en särskilt papper i rutan för att kunna komma in. Papprena satt också uppsatta som tydliga exempel på det höga nätstaketet.
De flesta hade sitt papper tydligt i rutan. Några hade inte fått något papper än, och ville ändå åka in och hämta det. Fick vara lite bestämd ibland, även om det var helt uppenbart att någon tillhörde ett team. De flesta tog det väldigt bra, de vet att den rigorösa ordningen har med allas säkerhet och trevnad att göra.  Var väldigt roligt att hjälpa till, både med själva uppgiften i sig, och att hjälpa orienteringsklubben att få in lite pengar.
Vårt pass var från sex till nio, så det var färdigt ganska fort.


Klockan tolv blev det dags för klipptid. Mitt hår är besvärligt att klippa, men faktiskt har jag lyckats hitta en person som kan klippa det. Toppade av det en bit, och klippte lugg. Blev väldigt nöjd. Var även roligt att vara i den nyöppnade salongen för första gången. Inte klippt mig sedan i våras.


Är egentligen ganska trött, men inte tillräckligt. Finns energi, men inte koncentration just nu. En rejäl nattsömn är vad som behövs. Hoppas innerligt att jag är nog frisk för trumpetlektionen imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar